Algebra

Analyse

Bewijzen

De grafische rekenmachine

Discrete wiskunde

Fundamenten

Meetkunde

Oppervlakte en inhoud

Rekenen

Schoolwiskunde

Statistiek en kansrekenen

Telproblemen

Toegepaste wiskunde

Van alles en nog wat


\require{AMSmath}

 Dit is een reactie op vraag 59226 

Re: Loodrechte stand van een rechte en een vlak

dag meneer of mevrouw,
ok ik heb dan iets van t= 83/68 maar dit klopt denk ik niet?
ik deed 6x +9 -4y +4 +8z +16= -4x +4 -2y +1 -6z +9
x= -3 +2t
y= 2-t
z= -4+3t
dan heb ik -30 +20t -12 +6t -56 +42t +15 =0
dan heb ik dat t= 83/68
wat doe ik mis?
alvast bedankt
groetjes yann

yann
3de graad ASO - woensdag 6 mei 2009

Antwoord

Sorry, Yann.
Ik ben niet van plan al uw gegevens te controleren of al uw telwegen na te gaan.
Sterkte, en succes!

hr
donderdag 7 mei 2009

©2001-2024 WisFaq