\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 4210 Re: Oefening op matrices volgens mij klopt (d-c)2=36 niet. 9d2+9c2-18cd=9(d2-2cd+c2)=9·4 -- d-c=2 of d-c=-2 Ralf Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 6 mei 2009 Antwoord Het moet inderdaad (d-c)2 = 4 zijn, waarna dezelfde conclusies getrokken worden. Bedankt voor je scherpzinnigheid. MBL woensdag 6 mei 2009 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
volgens mij klopt (d-c)2=36 niet. 9d2+9c2-18cd=9(d2-2cd+c2)=9·4 -- d-c=2 of d-c=-2 Ralf Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 6 mei 2009
Ralf Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 6 mei 2009
Het moet inderdaad (d-c)2 = 4 zijn, waarna dezelfde conclusies getrokken worden. Bedankt voor je scherpzinnigheid. MBL woensdag 6 mei 2009
MBL woensdag 6 mei 2009
©2001-2024 WisFaq