\require{AMSmath} Stelsel oplossen Betaal €160 met biljetten van €5 en €10. In totaal zijn er 25 biljetten. Hoeveel biljetten moet je van elk soort nemen? eline Overige TSO-BSO - dinsdag 5 mei 2009 Antwoord Noem het aantal biljetten van vijf 'v' en het aantal biljetten van tien t. Er geldt:v+t=255v+10t=160...en dan oplossen... WvR dinsdag 5 mei 2009 Re: Stelsel oplossen ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Betaal €160 met biljetten van €5 en €10. In totaal zijn er 25 biljetten. Hoeveel biljetten moet je van elk soort nemen? eline Overige TSO-BSO - dinsdag 5 mei 2009
eline Overige TSO-BSO - dinsdag 5 mei 2009
Noem het aantal biljetten van vijf 'v' en het aantal biljetten van tien t. Er geldt:v+t=255v+10t=160...en dan oplossen... WvR dinsdag 5 mei 2009
WvR dinsdag 5 mei 2009
©2001-2024 WisFaq