\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 59006 Re: Re: Re: Ruimtelijk figuur waarom neem je de wortel uit 16?. het moet toch wortel uit 3/16 zijn? Céline Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 3 mei 2009 Antwoord Ö(3/16) = Ö(3) / Ö(16) = Ö(3) / 4 = 1/4Ö(3) MBL dinsdag 5 mei 2009 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
waarom neem je de wortel uit 16?. het moet toch wortel uit 3/16 zijn? Céline Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 3 mei 2009
Céline Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 3 mei 2009
Ö(3/16) = Ö(3) / Ö(16) = Ö(3) / 4 = 1/4Ö(3) MBL dinsdag 5 mei 2009
MBL dinsdag 5 mei 2009
©2001-2024 WisFaq