\require{AMSmath} Bewijs Bewijs: Als A.B=A en B.A=B, dan zijn A en B idempotent...Idempotent is toch A2=A?Hoe begin je hier dan aan? Of is de opgave verkeerd?Kunnen jullie mij helpen? M. 3de graad ASO - zondag 3 mei 2009 Antwoord Uit AB=A volgt dat BAB=BA,dus B2=B.Voor A analoog. kn zondag 3 mei 2009 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Bewijs: Als A.B=A en B.A=B, dan zijn A en B idempotent...Idempotent is toch A2=A?Hoe begin je hier dan aan? Of is de opgave verkeerd?Kunnen jullie mij helpen? M. 3de graad ASO - zondag 3 mei 2009
M. 3de graad ASO - zondag 3 mei 2009
Uit AB=A volgt dat BAB=BA,dus B2=B.Voor A analoog. kn zondag 3 mei 2009
kn zondag 3 mei 2009
©2001-2024 WisFaq