\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 59141 Re: Het produkt van de afstanden van de brandpunten van een ellips ok, het is zeker deze formule:d(P,a)=|ux+vy+w|/√u2+v2nu zie ik het gerrie 3de graad ASO - zondag 3 mei 2009 Antwoord Als l: uX+vY=w en P(A,B), dand(P,l) = |uA+vB-w|/√(u2+v2). hr zondag 3 mei 2009 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
ok, het is zeker deze formule:d(P,a)=|ux+vy+w|/√u2+v2nu zie ik het gerrie 3de graad ASO - zondag 3 mei 2009
gerrie 3de graad ASO - zondag 3 mei 2009
Als l: uX+vY=w en P(A,B), dand(P,l) = |uA+vB-w|/√(u2+v2). hr zondag 3 mei 2009
hr zondag 3 mei 2009
©2001-2024 WisFaq