\require{AMSmath} Kwadratische vergelijking P eruithalen ik heb de volgende formulea+by-d=cP+fPKan je hieruit de prijs of P halen of is het een transcedente vergelijking?Thanks Steve Student universiteit België - dinsdag 21 april 2009 Antwoord Ook transcendent; tenzij f=1. kphart woensdag 22 april 2009 Re: Kwadratische vergelijking P eruithalen ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
ik heb de volgende formulea+by-d=cP+fPKan je hieruit de prijs of P halen of is het een transcedente vergelijking?Thanks Steve Student universiteit België - dinsdag 21 april 2009
Steve Student universiteit België - dinsdag 21 april 2009
Ook transcendent; tenzij f=1. kphart woensdag 22 april 2009
kphart woensdag 22 april 2009
©2001-2024 WisFaq