\require{AMSmath} Integraal Gegeven zijn de functies f(x) = 1/2x2 met domein [0,3] en g(x) = 2/3(x-1)Ö(x-1) met domein [1,5] a stel de integraal op waarmee de lengte van de grafiek van f wordt berekend mijn antwoord: L = 0ò3 Ö(1+x2) dx antwoordenboek L = 0ò2 Ö(1+x2) dx welke is goed? Céline Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 15 april 2009 Antwoord Beste Céline, Jouw antwoord is juist, in het antwoordenboek wordt de lengte slechts berekend tussen x=0 en x=2... mvg, Tom td woensdag 15 april 2009 Re: Integraal ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Gegeven zijn de functies f(x) = 1/2x2 met domein [0,3] en g(x) = 2/3(x-1)Ö(x-1) met domein [1,5] a stel de integraal op waarmee de lengte van de grafiek van f wordt berekend mijn antwoord: L = 0ò3 Ö(1+x2) dx antwoordenboek L = 0ò2 Ö(1+x2) dx welke is goed? Céline Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 15 april 2009
Céline Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 15 april 2009
Beste Céline, Jouw antwoord is juist, in het antwoordenboek wordt de lengte slechts berekend tussen x=0 en x=2... mvg, Tom td woensdag 15 april 2009
td woensdag 15 april 2009
©2001-2024 WisFaq