\require{AMSmath} Integraal Gegeven is de functie g(x) = cos xmet domein [0,p]. De grafiek van g wordt om de x-as gewenteld. a. stel de integraal op waarmee de inhoud van het omwentelingslichaam wordt berekend.mijn antwoord:I = p 0ňp (cos2x) dxantwoordenboek: de integraal is de integraal van 2pˇcos2x tussen 0 en p/2ik snap niks van het antwoord, heb ik 't nu goed of niet? Céline Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 14 april 2009 Antwoord Celine,Je moet onderscheid maken tussen de draaing van de cosx tussen [0,p/2] en [p/2,p]. Beide geven dezelfde inhoud. Vandaar het antwoord. kn dinsdag 14 april 2009 Re: Integraal ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Gegeven is de functie g(x) = cos xmet domein [0,p]. De grafiek van g wordt om de x-as gewenteld. a. stel de integraal op waarmee de inhoud van het omwentelingslichaam wordt berekend.mijn antwoord:I = p 0ňp (cos2x) dxantwoordenboek: de integraal is de integraal van 2pˇcos2x tussen 0 en p/2ik snap niks van het antwoord, heb ik 't nu goed of niet? Céline Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 14 april 2009
Céline Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 14 april 2009
Celine,Je moet onderscheid maken tussen de draaing van de cosx tussen [0,p/2] en [p/2,p]. Beide geven dezelfde inhoud. Vandaar het antwoord. kn dinsdag 14 april 2009
kn dinsdag 14 april 2009
©2001-2024 WisFaq