Algebra

Analyse

Bewijzen

De grafische rekenmachine

Discrete wiskunde

Fundamenten

Meetkunde

Oppervlakte en inhoud

Rekenen

Schoolwiskunde

Statistiek en kansrekenen

Telproblemen

Toegepaste wiskunde

Van alles en nog wat


\require{AMSmath}

Formule

hallo,

Ik heb eens van iemand een vraag gekregen waar ik geen antwoord op vind, ik hoop dat jullie mij kunnen helpen.
Dit is de vraag: 0=0 en alle andere getallen = 1
Weten jullie een formule waardoor dit kan kloppen?

Kathy
2de graad ASO - woensdag 11 december 2002

Antwoord

eh..
1-0|x|

want 00=1

Ik kan niet zeggen: 1-0x want dat gaat mis voor
x<0
vandaar dat ik x effe absoluut maak

groeten,
martijn

mg
woensdag 11 december 2002

©2001-2024 WisFaq