\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 58936 Re: Baansnelheid Nog even een vraagje, toen ik de som vandaag opnieuw maakte, liep ik ergens anders vast. Bij deze stap: v = Ö(9cos2t -18costcos3t + 9cos23t) + (9sin2t -18sint3sin3t + 9sin23t) v = Ö(9+9 -18 (cos3tcost + sint3sint3t) ik maakte van die tweede stap namelijk: v = Ö(9+9 -18 (cos3tcost - sint3sint3t) en nu snap ik niet meer waarom ik daar eerst een + neerzette? Bedankt! Céline Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 14 april 2009 Antwoord Omdat je een minteken voor de haakjes hebt geschreven. Werk je de haakjes weer weg dan staat er bij beide termen een - zoals dat moet. hk dinsdag 14 april 2009 Re: Re: Baansnelheid ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
Nog even een vraagje, toen ik de som vandaag opnieuw maakte, liep ik ergens anders vast. Bij deze stap: v = Ö(9cos2t -18costcos3t + 9cos23t) + (9sin2t -18sint3sin3t + 9sin23t) v = Ö(9+9 -18 (cos3tcost + sint3sint3t) ik maakte van die tweede stap namelijk: v = Ö(9+9 -18 (cos3tcost - sint3sint3t) en nu snap ik niet meer waarom ik daar eerst een + neerzette? Bedankt! Céline Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 14 april 2009
Céline Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 14 april 2009
Omdat je een minteken voor de haakjes hebt geschreven. Werk je de haakjes weer weg dan staat er bij beide termen een - zoals dat moet. hk dinsdag 14 april 2009
hk dinsdag 14 april 2009
©2001-2025 WisFaq