\require{AMSmath} Functievoorschrift Gegeven zijn de functiesf(x) = 4sin(3x)g(x) = 4sin(3x+1)s(x) = f(x) + g(x)opdrachtdoor 1 v.d. formules van Simpson te gebruiken kun je s ook schrijven in de vorms(x) = asinb(x-c)ik kom uit op8cos(1/2)sin(3(x-1/6)dus a = 8cos(1/2)b = 3c = 1/6in het antwoordboek staat c = -1/6maar als je dat invult voor c, krijg je dus binnen de haken (x+1/6)heb ik een rekenfout gemaakt, of is het antwoordenboek verkeerd? Ik heb de berekening al opnieuw gedaan voor de zekerheid ... Céline Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 14 april 2009 Antwoord Beste Céline,Volgens mij heeft het antwoordenboek het bij het rechte eind, misschien heb je je ergens vergist? Kijk eens na, laat eventueel je uitwerking zien.mvg,Tom td dinsdag 14 april 2009 Re: Functievoorschrift ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
Gegeven zijn de functiesf(x) = 4sin(3x)g(x) = 4sin(3x+1)s(x) = f(x) + g(x)opdrachtdoor 1 v.d. formules van Simpson te gebruiken kun je s ook schrijven in de vorms(x) = asinb(x-c)ik kom uit op8cos(1/2)sin(3(x-1/6)dus a = 8cos(1/2)b = 3c = 1/6in het antwoordboek staat c = -1/6maar als je dat invult voor c, krijg je dus binnen de haken (x+1/6)heb ik een rekenfout gemaakt, of is het antwoordenboek verkeerd? Ik heb de berekening al opnieuw gedaan voor de zekerheid ... Céline Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 14 april 2009
Céline Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 14 april 2009
Beste Céline,Volgens mij heeft het antwoordenboek het bij het rechte eind, misschien heb je je ergens vergist? Kijk eens na, laat eventueel je uitwerking zien.mvg,Tom td dinsdag 14 april 2009
td dinsdag 14 april 2009
©2001-2025 WisFaq