Algebra

Analyse

Bewijzen

De grafische rekenmachine

Discrete wiskunde

Fundamenten

Meetkunde

Oppervlakte en inhoud

Rekenen

Schoolwiskunde

Statistiek en kansrekenen

Telproblemen

Toegepaste wiskunde

Van alles en nog wat


\require{AMSmath}

 Dit is een reactie op vraag 58964 

Re: Re: Re: Snelheid

Nog even klein vraagje, ook al staat t = 2p en de coordinaten niet bij de antwoorden, als je dy/dt = 0 oplost hoort deze er wel bij???

Bedankt!

Céline
Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 14 april 2009

Antwoord

De vraag ging over de coordinaten (x,y) van de punten waarin iets geldt.
t=2p levert geen nieuwe punten (x,y) op. Het is dus zinloos die alsnog te gaan vermelden.
Eigenlijk moet je je realiseren dat de kromme zichzelf eindeloos herhaalt langs dezelfde baan.

hk
dinsdag 14 april 2009

 Re: Re: Re: Re: Snelheid 

©2001-2024 WisFaq