\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 58968 Re: Ruimtelijk figuur Als in PS probeer uit te rekenen met de stelling van Phythagoras vindt ik geen 1.4hÖ3 ... je moet PS in dit geval toch zien al bijvoorbeeld zijde b en RS als a en PR als c? Céline Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 14 april 2009 Antwoord Uit PR2 = PS2 + RS2 ofwel (1/2h)2 = PS2 + (1/4h)2 volgt PS2 = 3/16.h2 dus..... MBL dinsdag 14 april 2009 Re: Re: Ruimtelijk figuur ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Als in PS probeer uit te rekenen met de stelling van Phythagoras vindt ik geen 1.4hÖ3 ... je moet PS in dit geval toch zien al bijvoorbeeld zijde b en RS als a en PR als c? Céline Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 14 april 2009
Céline Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 14 april 2009
Uit PR2 = PS2 + RS2 ofwel (1/2h)2 = PS2 + (1/4h)2 volgt PS2 = 3/16.h2 dus..... MBL dinsdag 14 april 2009
MBL dinsdag 14 april 2009
©2001-2024 WisFaq