\require{AMSmath} Integraal Gegeven is de functie g(x) = cosx met domein [o, 1/3p]. Stel de integraal op waarmee je de lengte van de functie kunt berekenen.Mjin antwoord: L = 0ò1/3p Ö(1 + sin2x) Antwoordenboek: 0òpÖ(1+sin2x)verschil: notatie dx waarde van bwelke is nou juist? Céline Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 14 april 2009 Antwoord Beste Céline,Je grenzen zijn in elk geval juist, dat zal een typfout zijn in het antwoordenboek (of in de opgave, als daar ook tot p bedoeld werd).In notatie met 'dx' zie ik hier geen verschil, ofwel heb je het verkeerd doorgegeven. Ik zie het hier nergens staan, die dx moet er wel nog achter...mvg,Tom td dinsdag 14 april 2009 Re: Integraal ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Gegeven is de functie g(x) = cosx met domein [o, 1/3p]. Stel de integraal op waarmee je de lengte van de functie kunt berekenen.Mjin antwoord: L = 0ò1/3p Ö(1 + sin2x) Antwoordenboek: 0òpÖ(1+sin2x)verschil: notatie dx waarde van bwelke is nou juist? Céline Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 14 april 2009
Céline Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 14 april 2009
Beste Céline,Je grenzen zijn in elk geval juist, dat zal een typfout zijn in het antwoordenboek (of in de opgave, als daar ook tot p bedoeld werd).In notatie met 'dx' zie ik hier geen verschil, ofwel heb je het verkeerd doorgegeven. Ik zie het hier nergens staan, die dx moet er wel nog achter...mvg,Tom td dinsdag 14 april 2009
td dinsdag 14 april 2009
©2001-2024 WisFaq