\require{AMSmath} Periode Ik heb geleerd dat je als je de periode wilt berekenen van een goniometrische functie dat je dan 2p/b b is hetgene wat voor de x staat. nu vraag ik me af wat dat in dit geval is: g(x) = sin a(x-1) met a = 3 is dat 1? omdat er haken om x-1 staat of als je de haken wegwerkt 3? want dan krijg je 3x -3 bedankt! Céline Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 13 april 2009 Antwoord Het antwoord 3, dus periode 2p/3 is het juiste antwoord. hk maandag 13 april 2009 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik heb geleerd dat je als je de periode wilt berekenen van een goniometrische functie dat je dan 2p/b b is hetgene wat voor de x staat. nu vraag ik me af wat dat in dit geval is: g(x) = sin a(x-1) met a = 3 is dat 1? omdat er haken om x-1 staat of als je de haken wegwerkt 3? want dan krijg je 3x -3 bedankt! Céline Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 13 april 2009
Céline Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 13 april 2009
Het antwoord 3, dus periode 2p/3 is het juiste antwoord. hk maandag 13 april 2009
hk maandag 13 april 2009
©2001-2024 WisFaq