\require{AMSmath} Integraal geometrie Het gaat om de volgende integraal:ò1+cos3x/cos2xze zeggen dat dat gelijk is aan:ò(sec2x + cosx)Ik geloof niet dat ik die zie. Wat doen ze hier nou precies? B Student universiteit - vrijdag 10 april 2009 Antwoord (1+cos3x)/cos2x =1/cos2x + cos3x/cos2x = sec2x + cos xIs het zo duidelijk? LL vrijdag 10 april 2009 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Het gaat om de volgende integraal:ò1+cos3x/cos2xze zeggen dat dat gelijk is aan:ò(sec2x + cosx)Ik geloof niet dat ik die zie. Wat doen ze hier nou precies? B Student universiteit - vrijdag 10 april 2009
B Student universiteit - vrijdag 10 april 2009
(1+cos3x)/cos2x =1/cos2x + cos3x/cos2x = sec2x + cos xIs het zo duidelijk? LL vrijdag 10 april 2009
LL vrijdag 10 april 2009
©2001-2024 WisFaq