\require{AMSmath} Differentieer de functie Van het huiswerk limieten kom ik niet goed uit de volgende opgave:y = 5x3 - 2x $\sqrt{ }$(3x+1)Het moet met limieten uitgewerkt worden.Als iemand mij kan helpen, graag. pier v Leerling mbo - woensdag 8 april 2009 Antwoord Je bedoelt m.b.v. de definitie van de afgeleide?$\eqalign{ & f(x) = 5x^3 - 2x\sqrt {3x + 1} \cr & f'(x) = \mathop {\lim }\limits_{h \to 0} \frac{{5\left( {x + h} \right)^3 - 2\left( {x + h} \right)\sqrt {3\left( {x + h} \right) + 1} - \left\{ {5x^3 - 2x\sqrt {3x + 1} } \right\}}}{h} \cr}$Is dat wat je bedoelt?De spelregels al gelezen? WvR woensdag 8 april 2009 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Van het huiswerk limieten kom ik niet goed uit de volgende opgave:y = 5x3 - 2x $\sqrt{ }$(3x+1)Het moet met limieten uitgewerkt worden.Als iemand mij kan helpen, graag. pier v Leerling mbo - woensdag 8 april 2009
pier v Leerling mbo - woensdag 8 april 2009
Je bedoelt m.b.v. de definitie van de afgeleide?$\eqalign{ & f(x) = 5x^3 - 2x\sqrt {3x + 1} \cr & f'(x) = \mathop {\lim }\limits_{h \to 0} \frac{{5\left( {x + h} \right)^3 - 2\left( {x + h} \right)\sqrt {3\left( {x + h} \right) + 1} - \left\{ {5x^3 - 2x\sqrt {3x + 1} } \right\}}}{h} \cr}$Is dat wat je bedoelt?De spelregels al gelezen? WvR woensdag 8 april 2009
WvR woensdag 8 april 2009
©2001-2024 WisFaq