\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 58867 Re: Re: Oppervlakte bepaling c= nog steeds +e O=2,350402387 of te wel e-1/e ivo Student hbo - woensdag 1 april 2009 Antwoord Beste Ivo, Als de primitieve -ecos(x) is, dan hebben we: -ecos(p) - (-ecos(0)) Werk dit eens uit. Misschien ben je een minteken vergeten? mvg, Tom td woensdag 1 april 2009 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
c= nog steeds +e O=2,350402387 of te wel e-1/e ivo Student hbo - woensdag 1 april 2009
ivo Student hbo - woensdag 1 april 2009
Beste Ivo, Als de primitieve -ecos(x) is, dan hebben we: -ecos(p) - (-ecos(0)) Werk dit eens uit. Misschien ben je een minteken vergeten? mvg, Tom td woensdag 1 april 2009
td woensdag 1 april 2009
©2001-2024 WisFaq