\require{AMSmath} Oppervlakte bepaling functie f(x)=sin(x)·ecos(x) tussen grenzen (0,0) (p,0) O(x)=-cos(x)·ecos(x)+c c=+e ik krijgen als oppervlakte e+1/e maar dit komt niet overeen met het boek waar ga ik fout alvast bedankt ivo Student hbo - woensdag 1 april 2009 Antwoord Beste Ivo, Hoe kom je aan die primitieve O(x)? Die klopt niet... mvg, Tom td woensdag 1 april 2009 Re: Oppervlakte bepaling ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
functie f(x)=sin(x)·ecos(x) tussen grenzen (0,0) (p,0) O(x)=-cos(x)·ecos(x)+c c=+e ik krijgen als oppervlakte e+1/e maar dit komt niet overeen met het boek waar ga ik fout alvast bedankt ivo Student hbo - woensdag 1 april 2009
ivo Student hbo - woensdag 1 april 2009
Beste Ivo, Hoe kom je aan die primitieve O(x)? Die klopt niet... mvg, Tom td woensdag 1 april 2009
td woensdag 1 april 2009
©2001-2024 WisFaq