\require{AMSmath} Bereken de oppervlakkte onder een vlakdeel Bereken de oppervlakte van het vlakdeel dat begrensd wordt door de x/s n de grafiek van de functie f(x)=x-x3 tussen de punten (0,0) en (0,1). f(x)=x-x3 O(x)=1/2x2-1/4x4+c hoe ga ik vervolgens verder ? Alvast Bedankt ivo Student hbo - woensdag 1 april 2009 Antwoord Hallo Ik veronderstel dat de grenspunten (0,0) en (1,0) zijn. En dan lukt het wel. LL woensdag 1 april 2009 Re: Bereken de oppervlakkte onder een vlakdeel ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Bereken de oppervlakte van het vlakdeel dat begrensd wordt door de x/s n de grafiek van de functie f(x)=x-x3 tussen de punten (0,0) en (0,1). f(x)=x-x3 O(x)=1/2x2-1/4x4+c hoe ga ik vervolgens verder ? Alvast Bedankt ivo Student hbo - woensdag 1 april 2009
ivo Student hbo - woensdag 1 april 2009
Hallo Ik veronderstel dat de grenspunten (0,0) en (1,0) zijn. En dan lukt het wel. LL woensdag 1 april 2009
LL woensdag 1 april 2009
©2001-2024 WisFaq