\require{AMSmath} Snijpunten bepalen Hoe bepaal je de snijpunten van de volgende 2 formules?y=1+(6/(x-7))y=-(2/x-2) Joost Student hbo - maandag 30 maart 2009 Antwoord Joost, 1+6/(x-7)=(x-7+6)/(x-7)=(x-1)/(x-7)=-2/(x-2).Nu kruiselings vermenigvuldigen geeft (x-1)(x-2)=-2(x-7) enz. kn maandag 30 maart 2009 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoe bepaal je de snijpunten van de volgende 2 formules?y=1+(6/(x-7))y=-(2/x-2) Joost Student hbo - maandag 30 maart 2009
Joost Student hbo - maandag 30 maart 2009
Joost, 1+6/(x-7)=(x-7+6)/(x-7)=(x-1)/(x-7)=-2/(x-2).Nu kruiselings vermenigvuldigen geeft (x-1)(x-2)=-2(x-7) enz. kn maandag 30 maart 2009
kn maandag 30 maart 2009
©2001-2024 WisFaq