\require{AMSmath} Samenvoegen termen Dag, met C= w[s·A-1·(v/w)1/2] + v[s·A-1·(w/v)1/2] wil ik uitkomen op C=2·A-1·(w/v)1/2·s Hoe kom ik hierop? hart.gr. Jeroen Jeroen Student universiteit - maandag 23 maart 2009 Antwoord Jeroen, Dat zal niet lukken:C=2A^-1(wÖv/w+vÖw/v)= =sA^-1(Övw+Övw)=2sA^-1Övw. kn maandag 23 maart 2009 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Dag, met C= w[s·A-1·(v/w)1/2] + v[s·A-1·(w/v)1/2] wil ik uitkomen op C=2·A-1·(w/v)1/2·s Hoe kom ik hierop? hart.gr. Jeroen Jeroen Student universiteit - maandag 23 maart 2009
Jeroen Student universiteit - maandag 23 maart 2009
Jeroen, Dat zal niet lukken:C=2A^-1(wÖv/w+vÖw/v)= =sA^-1(Övw+Övw)=2sA^-1Övw. kn maandag 23 maart 2009
kn maandag 23 maart 2009
©2001-2024 WisFaq