Algebra

Analyse

Bewijzen

De grafische rekenmachine

Discrete wiskunde

Fundamenten

Meetkunde

Oppervlakte en inhoud

Rekenen

Schoolwiskunde

Statistiek en kansrekenen

Telproblemen

Toegepaste wiskunde

Van alles en nog wat


\require{AMSmath}

Rare tekentjes

Hallo,
Ik heb een rekenmachine TI-84 plus. Maar ineens kan ik niet meer plotten. Voor mijn y1, y2, y3 etc. staat namelijk een heel raar tekentje:
Zoiets:
| Y1
| Y2

En nu heb ik bij y1 een formule ingevult en bij y2 ook.. maar hij plot alleen maar y1.. omdat het = teken van y2 niet is gemarkeerd. Ik ben op het = teken gaan staan maar dat hielp ook niet. Toen werd namelijk alleen het = teken van y2 gemarkeerd en die van y1 niet meer. Ik denk dat dit komt door de rare tekentjes die voor mijn y1 y2 y3 etc staan. Kunnen jullie mij alsjeblieft zsm helpen? Heb morgen m'n tentamen.
Groetjes

Lisa
Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 22 maart 2009

Antwoord

Heb je als geprobeerd je GR te resetten? Je bent dan wel al je programma's en spiekbriefjes kwijt...

Zie 1. Aanzetten, resetten en uitzetten

WvR
woensdag 25 maart 2009

©2001-2024 WisFaq