\require{AMSmath} Hoe bereken je onderverzekeringsbreuk? Een pakhuis is verzekerd voor 64000,- de gezonde waarde is 80000,- hoe bereken ik de onderverzekeringsbreuk en de uitkering bij een schade van 4000 areeba Leerling mbo - maandag 16 maart 2009 Antwoord De onderverzekeringsbreuk is 64000/80000=4/5. De uitkering bij een schade van 4000 euro is dan gelijk aan 4/5·4000=3200. Weer iets geleerd... WvR dinsdag 17 maart 2009 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Een pakhuis is verzekerd voor 64000,- de gezonde waarde is 80000,- hoe bereken ik de onderverzekeringsbreuk en de uitkering bij een schade van 4000 areeba Leerling mbo - maandag 16 maart 2009
areeba Leerling mbo - maandag 16 maart 2009
De onderverzekeringsbreuk is 64000/80000=4/5. De uitkering bij een schade van 4000 euro is dan gelijk aan 4/5·4000=3200. Weer iets geleerd... WvR dinsdag 17 maart 2009
WvR dinsdag 17 maart 2009
©2001-2024 WisFaq