\require{AMSmath} Tweede afgeleide f(x)=x·sin xf'(x)=1·sin x + x·cos xf''(x)=cos x - x·sin xwat doe ik hier fout? ivo Student hbo - dinsdag 10 maart 2009 Antwoord De afgeleide van x·cos(x) is niet -x·sin(x). Ook daar weer de productregel gebruiken! WvR dinsdag 10 maart 2009 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
f(x)=x·sin xf'(x)=1·sin x + x·cos xf''(x)=cos x - x·sin xwat doe ik hier fout? ivo Student hbo - dinsdag 10 maart 2009
ivo Student hbo - dinsdag 10 maart 2009
De afgeleide van x·cos(x) is niet -x·sin(x). Ook daar weer de productregel gebruiken! WvR dinsdag 10 maart 2009
WvR dinsdag 10 maart 2009
©2001-2024 WisFaq