\require{AMSmath} De afgeleide f(x)=sin x/1+cos xf'(x)=cos x·1+cos x-sin x·-sin x/(1+cos x)2vervolgens loop ik vast ivo Student hbo - dinsdag 10 maart 2009 Antwoord Je schrijft bij cosx·1+cosx geen haakjes waar dat wel nodig is. De uitwerking ziet er dan zo uit: Maak gebruik van sin2x+cos2x=1 WvR dinsdag 10 maart 2009 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
f(x)=sin x/1+cos xf'(x)=cos x·1+cos x-sin x·-sin x/(1+cos x)2vervolgens loop ik vast ivo Student hbo - dinsdag 10 maart 2009
ivo Student hbo - dinsdag 10 maart 2009
Je schrijft bij cosx·1+cosx geen haakjes waar dat wel nodig is. De uitwerking ziet er dan zo uit: Maak gebruik van sin2x+cos2x=1 WvR dinsdag 10 maart 2009
WvR dinsdag 10 maart 2009
©2001-2024 WisFaq