\require{AMSmath} Eindwaarde Bereken de eindwaarde van een bedrag van 1212.04 dat 7 jaar wordt weggezet tegen een interestpercentage van 6.7% En met de formules:En = K·(1+i)n en ook En= K+InterestEn dan iets van K·(1+i)n=K+Interest... jessic Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 2 maart 2009 Antwoord Lijkt me vooral een kwestie van invullen: Toch? WvR maandag 2 maart 2009 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Bereken de eindwaarde van een bedrag van 1212.04 dat 7 jaar wordt weggezet tegen een interestpercentage van 6.7% En met de formules:En = K·(1+i)n en ook En= K+InterestEn dan iets van K·(1+i)n=K+Interest... jessic Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 2 maart 2009
jessic Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 2 maart 2009
Lijkt me vooral een kwestie van invullen: Toch? WvR maandag 2 maart 2009
WvR maandag 2 maart 2009
©2001-2024 WisFaq