\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 58392 Re: Inhoud van een deel van een bol Dank je! Maar, waar staat de p voor? Nick Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 18 februari 2009 Antwoord Blijkbaar komt de griekse letter pi (p) bij jou op het scherm niet goed over. Hetgeen jij ziet als p is bedoeld als het getal pi (= 3.1416). Dus voor alle duidelijkheid : I = 1/3.pi.h2.(3R-h) LL woensdag 18 februari 2009 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Dank je! Maar, waar staat de p voor? Nick Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 18 februari 2009
Nick Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 18 februari 2009
Blijkbaar komt de griekse letter pi (p) bij jou op het scherm niet goed over. Hetgeen jij ziet als p is bedoeld als het getal pi (= 3.1416). Dus voor alle duidelijkheid : I = 1/3.pi.h2.(3R-h) LL woensdag 18 februari 2009
LL woensdag 18 februari 2009
©2001-2024 WisFaq