\require{AMSmath} Priemgetallen Hoe kan ik aantonen dat een even getal minstens 3 priemfactoren heeft: bijv. 8 = 23; 12 = 22·3; 18= 2·32; 24 = 23·3 etc. ? Harrie Student hbo - zondag 15 februari 2009 Antwoord Zou het waar zijn? Probeer je 'stelling' eens met de even getallen 2 of 6.MBL MBL zondag 15 februari 2009 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoe kan ik aantonen dat een even getal minstens 3 priemfactoren heeft: bijv. 8 = 23; 12 = 22·3; 18= 2·32; 24 = 23·3 etc. ? Harrie Student hbo - zondag 15 februari 2009
Harrie Student hbo - zondag 15 februari 2009
Zou het waar zijn? Probeer je 'stelling' eens met de even getallen 2 of 6.MBL MBL zondag 15 februari 2009
MBL zondag 15 februari 2009
©2001-2024 WisFaq