\require{AMSmath} Vereenvoudiging lastige breuk met X Ik begrijp niet hoe dit antwoord: 0,5X-2X^-2 uit dit komt: ((X3)/2X2)-((4)/2X2) Hoe komt men hier precies aan? Jos Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 9 december 2002 Antwoord x3/2x2 = 1/2.x3.x-2 = 1/2x en 4/2x2 = 2/x2 = 2x-2 Plak beide stukjes nu weer aan elkaar vast. Duidelijk? MBL maandag 9 december 2002 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik begrijp niet hoe dit antwoord: 0,5X-2X^-2 uit dit komt: ((X3)/2X2)-((4)/2X2) Hoe komt men hier precies aan? Jos Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 9 december 2002
Jos Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 9 december 2002
x3/2x2 = 1/2.x3.x-2 = 1/2x en 4/2x2 = 2/x2 = 2x-2 Plak beide stukjes nu weer aan elkaar vast. Duidelijk? MBL maandag 9 december 2002
MBL maandag 9 december 2002
©2001-2024 WisFaq