Algebra

Analyse

Bewijzen

De grafische rekenmachine

Discrete wiskunde

Fundamenten

Meetkunde

Oppervlakte en inhoud

Rekenen

Schoolwiskunde

Statistiek en kansrekenen

Telproblemen

Toegepaste wiskunde

Van alles en nog wat


\require{AMSmath}

Differentieren

f(x)=2eÖx

na differentieren moet volges mij hetvolgende zijn

f'(x)=1/2Öx·eÖx

maar het boek geeft een andere uitkomst

Ivo
Student hbo - woensdag 11 februari 2009

Antwoord

Jouw uitkomst lijkt me niet goed. Er stond ook nog een 2 in het functievoorschrift. Dus f'(x)=eÖx/Öx lijkt me beter. Of dat dan ook is wat het boek geeft kan ik nu natuurlijk niet zien, maar 't zou me niks verbazen...

WvR
donderdag 12 februari 2009

©2001-2024 WisFaq