\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 57945 Re: Haakjes wegwerken Hallo,hoe kan ik de volgende formule met behulp van de driehoek van Pascal oplossen?(2x-5)17Zou u ook kunnen uitleggen hoe ik aan welke waarde in de driehoek kom? (De normale snap ik helemaal)Alvast bedankt!Groeten,M M Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 10 februari 2009 Antwoord Oplossen? Je bedoelt denk ik 'uitwerken' of 'uitschrijven'? Het binomium van Newton:In jouw geval is a=2x en b=-5 dus:..en dan nog verder uitschrijven natuurlijk...Wat is het probleem? WvR woensdag 11 februari 2009 Re: Re: Haakjes wegwerken ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hallo,hoe kan ik de volgende formule met behulp van de driehoek van Pascal oplossen?(2x-5)17Zou u ook kunnen uitleggen hoe ik aan welke waarde in de driehoek kom? (De normale snap ik helemaal)Alvast bedankt!Groeten,M M Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 10 februari 2009
M Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 10 februari 2009
Oplossen? Je bedoelt denk ik 'uitwerken' of 'uitschrijven'? Het binomium van Newton:In jouw geval is a=2x en b=-5 dus:..en dan nog verder uitschrijven natuurlijk...Wat is het probleem? WvR woensdag 11 februari 2009
WvR woensdag 11 februari 2009
©2001-2024 WisFaq