\require{AMSmath} Logaritme afleiden hoe kan ik E=E°+SlogC omvormen tot 10E/S=10E°/S.C ik begrijp dat men eerst door S deelt en dan de log eruit haalt maar dan? jeroen Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 8 februari 2009 Antwoord Hallo We hebben : E/S = E°/S + log(C) We maken gebruik van de eigenschap : x = log 10x log 10E/S = log 10E°/S + log(C) Eigenschap : log(A) + log(B) = log(A.B) log 10E/S = log [10E°/S.C] Dus 10E/S = 10E°/S.C LL zondag 8 februari 2009 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
hoe kan ik E=E°+SlogC omvormen tot 10E/S=10E°/S.C ik begrijp dat men eerst door S deelt en dan de log eruit haalt maar dan? jeroen Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 8 februari 2009
jeroen Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 8 februari 2009
Hallo We hebben : E/S = E°/S + log(C) We maken gebruik van de eigenschap : x = log 10x log 10E/S = log 10E°/S + log(C) Eigenschap : log(A) + log(B) = log(A.B) log 10E/S = log [10E°/S.C] Dus 10E/S = 10E°/S.C LL zondag 8 februari 2009
LL zondag 8 februari 2009
©2001-2024 WisFaq