\require{AMSmath} Vergelijking met absolute waarde Los op:|x2-4| = 8 - |x|Hoe kan ik deze goed en volledig oplossen? fafenn Student hbo - donderdag 5 februari 2009 Antwoord Vergelijkingen met absolute waarden splits je beter op:8-|x|=8-x als x=08-|x|=8+x als x0|x2-4|=x2-4 als x=2 of x=-2|x2-4|=4-x2 als -2x2Je krijgt dan de volgende vergelijkingen zonder absoluutstrepenx2-4=8-x voor x=24-x2=8-x voor 0=x24-x2=8+x voor -2x0x2-4=8+x voor x=-2 hk donderdag 5 februari 2009 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Los op:|x2-4| = 8 - |x|Hoe kan ik deze goed en volledig oplossen? fafenn Student hbo - donderdag 5 februari 2009
fafenn Student hbo - donderdag 5 februari 2009
Vergelijkingen met absolute waarden splits je beter op:8-|x|=8-x als x=08-|x|=8+x als x0|x2-4|=x2-4 als x=2 of x=-2|x2-4|=4-x2 als -2x2Je krijgt dan de volgende vergelijkingen zonder absoluutstrepenx2-4=8-x voor x=24-x2=8-x voor 0=x24-x2=8+x voor -2x0x2-4=8+x voor x=-2 hk donderdag 5 februari 2009
hk donderdag 5 februari 2009
©2001-2024 WisFaq