\require{AMSmath} Een integraal Geachte wisfaq,Zou u mij kunnen helpen met de volgende integraal:ò1/(cos2x) dxBvd, Bilell bilell Student universiteit - woensdag 28 januari 2009 Antwoord Beste Bilell,Misschien heb je zogenaamde "t-formules" gezien, dan kan je die substitutie proberen (t = tan(x/2)). Een andere mogelijkheid:Gebruik nu de substitutie y = sin(2x).mvg,Tom td woensdag 28 januari 2009 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Geachte wisfaq,Zou u mij kunnen helpen met de volgende integraal:ò1/(cos2x) dxBvd, Bilell bilell Student universiteit - woensdag 28 januari 2009
bilell Student universiteit - woensdag 28 januari 2009
Beste Bilell,Misschien heb je zogenaamde "t-formules" gezien, dan kan je die substitutie proberen (t = tan(x/2)). Een andere mogelijkheid:Gebruik nu de substitutie y = sin(2x).mvg,Tom td woensdag 28 januari 2009
td woensdag 28 januari 2009
©2001-2024 WisFaq