\require{AMSmath} Los op in R Hallo, kunt u mij helpen met de volgende twee oefeningen?Los op: Ö180/6x = Ö25 - Ö10 . Ö2 - xÖ48/Ö12Eerst heb ik de wortels vereenvoudigd en daarna?Tweede opgaveLos op: x2 + 2x + 4 = 2Ö3 . (x+1)Alvast bedankt .... 2de graad ASO - dinsdag 27 januari 2009 Antwoord Opgave 1 is niet 'echt' anders dan anders, maar 't ziet er misschien wat merkwaardigheid uit: Dat moet je dan nog even verder afmaken! De tweede opgave is met een standaard aanpak van tweedegraads vergelijkingen ook te 'tackelen': Hopelijk helpt dat.... WvR dinsdag 27 januari 2009 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hallo, kunt u mij helpen met de volgende twee oefeningen?Los op: Ö180/6x = Ö25 - Ö10 . Ö2 - xÖ48/Ö12Eerst heb ik de wortels vereenvoudigd en daarna?Tweede opgaveLos op: x2 + 2x + 4 = 2Ö3 . (x+1)Alvast bedankt .... 2de graad ASO - dinsdag 27 januari 2009
.... 2de graad ASO - dinsdag 27 januari 2009
Opgave 1 is niet 'echt' anders dan anders, maar 't ziet er misschien wat merkwaardigheid uit: Dat moet je dan nog even verder afmaken! De tweede opgave is met een standaard aanpak van tweedegraads vergelijkingen ook te 'tackelen': Hopelijk helpt dat.... WvR dinsdag 27 januari 2009
WvR dinsdag 27 januari 2009
©2001-2024 WisFaq