\require{AMSmath} Exponentiele vergelijking Hoe bereken je x in de vergelijkingxa=0,8als a bekend is? bijvoorbeeld 15?Alvast bedankt Jaap Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 26 januari 2009 Antwoord Beste Jaap,Stel dat er x3 = 8 stond, hoe vind je dan x? Helpt dat?mvg,Tom td maandag 26 januari 2009 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoe bereken je x in de vergelijkingxa=0,8als a bekend is? bijvoorbeeld 15?Alvast bedankt Jaap Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 26 januari 2009
Jaap Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 26 januari 2009
Beste Jaap,Stel dat er x3 = 8 stond, hoe vind je dan x? Helpt dat?mvg,Tom td maandag 26 januari 2009
td maandag 26 januari 2009
©2001-2024 WisFaq