\require{AMSmath} Hoe bereken je a en q voor deze vergelijking Ö(81x2) Waarbij (x 0) in de vorm a· xq Hoe kom ik aan a en q? Joost Student hbo - zaterdag 24 januari 2009 Antwoord Hallo (9x)2 = 81x2 Dus Ö(81x2) = ... LL zaterdag 24 januari 2009 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ö(81x2) Waarbij (x 0) in de vorm a· xq Hoe kom ik aan a en q? Joost Student hbo - zaterdag 24 januari 2009
Joost Student hbo - zaterdag 24 januari 2009
Hallo (9x)2 = 81x2 Dus Ö(81x2) = ... LL zaterdag 24 januari 2009
LL zaterdag 24 januari 2009
©2001-2024 WisFaq