Algebra

Analyse

Bewijzen

De grafische rekenmachine

Discrete wiskunde

Fundamenten

Meetkunde

Oppervlakte en inhoud

Rekenen

Schoolwiskunde

Statistiek en kansrekenen

Telproblemen

Toegepaste wiskunde

Van alles en nog wat


\require{AMSmath}

(1-sin2x)/cos2x = (1-tgx)/(1+tgx)

helleuw

'k zit met een probleempje, nl :

(1-sin2x)/cos2x = (1-tgx)/(1+tgx)

ik vermoed dat het Rl een t- formule is (1-t)/1+t)
waarbij t=tg 2x/2 en dat zou dan cos2x zijn...

thnx

Vince

vincen
3de graad ASO - zaterdag 7 december 2002

Antwoord


q5806img1.gif

WvR
zaterdag 7 december 2002

©2001-2024 WisFaq