\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 57997 Re: Berekenen de cosinus ok duscosa2=1-(9/16)cosa=Ö7/16 oftewel 1/4Ö7 Ivo Student hbo - zondag 18 januari 2009 Antwoord Ik had iets heel anders in mijn gedachte:AB=Ö7 (stelling van Pythagoras)cosa=Ö7/4=1/4Ö7Maar dit kan ook.Maar cosa² is een verwarrende notatie. Als je 'cosa' in het kwadraat bedoelt dan schrijf je cos²a of (cosa)². 't Is maar dat je 't weet... WvR zondag 18 januari 2009 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
ok duscosa2=1-(9/16)cosa=Ö7/16 oftewel 1/4Ö7 Ivo Student hbo - zondag 18 januari 2009
Ivo Student hbo - zondag 18 januari 2009
Ik had iets heel anders in mijn gedachte:AB=Ö7 (stelling van Pythagoras)cosa=Ö7/4=1/4Ö7Maar dit kan ook.Maar cosa² is een verwarrende notatie. Als je 'cosa' in het kwadraat bedoelt dan schrijf je cos²a of (cosa)². 't Is maar dat je 't weet... WvR zondag 18 januari 2009
WvR zondag 18 januari 2009
©2001-2024 WisFaq