Algebra

Analyse

Bewijzen

De grafische rekenmachine

Discrete wiskunde

Fundamenten

Meetkunde

Oppervlakte en inhoud

Rekenen

Schoolwiskunde

Statistiek en kansrekenen

Telproblemen

Toegepaste wiskunde

Van alles en nog wat


\require{AMSmath}

Verder in recusrsievergelijkingen op GR (TI-84)

Hoi,

De recursie formule lukt me aardig met de eerste term: U(n-1), maar nu heb ik wel een probleempje met U(n-1)+U(n-2)..

Gegeven=
U(n)=2U(n-1)+U(n-2) (Door n-2 kom ik dus in de problemen)
U(0)=2 en U(1)=3

Ik voer in (volgens het antwoordmodel):

nMin = 0
U(n) = 2U(n-1)+U(n-2)
U(nMin) = {3.2} (moet eigenlijk een komma zijn, maar ik weet niet hoe je dat moet doen met mijn TI-84 en volgens mij is een punt hetzelfde.

Ik krijg nu (behalve de eerste term 3,2 geeft hij aan) voor de rest alleen maar errors..

Kunt u mij helpen?

Groeten,
Bovenbouwleerling

Bram
Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 14 januari 2009

Antwoord

De komma en de punt zijn niet hetzelfde, zoek dus de komma op je toetsenbord.
(Op mijn TI83 zit ie op de knop tussen de knop met 7 erop en de knop met SIN erop)

hk
woensdag 14 januari 2009

©2001-2024 WisFaq