\require{AMSmath} Primitive bepalen met partiële integratie f(t) = (5-3t)e2t bepalen m.b.v partiële integratienaar het antwoord F(t) =(13 - 6t) e2t + Cik probeer het met uv' = uv - vu'maar ik loop steeds heel raar vast Moonen Student universiteit - dinsdag 13 januari 2009 Antwoord Schrijf de functie eerst even anders:De eerste term is eenvoudig. De tweede term kan met partiëel integreren. Op genoemde pagina staat een voorbeeld met f(x)=xex. WvR dinsdag 13 januari 2009 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
f(t) = (5-3t)e2t bepalen m.b.v partiële integratienaar het antwoord F(t) =(13 - 6t) e2t + Cik probeer het met uv' = uv - vu'maar ik loop steeds heel raar vast Moonen Student universiteit - dinsdag 13 januari 2009
Moonen Student universiteit - dinsdag 13 januari 2009
Schrijf de functie eerst even anders:De eerste term is eenvoudig. De tweede term kan met partiëel integreren. Op genoemde pagina staat een voorbeeld met f(x)=xex. WvR dinsdag 13 januari 2009
WvR dinsdag 13 januari 2009
©2001-2024 WisFaq