\require{AMSmath} Standaard primitieve Vraag 1: wat bedoelen jullie met het teken ó steeds?....en dan de echte vraag:Ik moet de primitieve bepalen van: f(t) =2/(3 + 12t2) met het antwoord F(t) =1/3 arctan(2t) + CMaar ik kom er steeds niet uit... Leonar Student universiteit - dinsdag 13 januari 2009 Antwoord Het gaat om de standaardintegraal 1.19 van 6. Enkele standaardintegralen.In Internet Explorer ziet ó er uit als ò. Bij Firefox wordt niet standaard het symbolfont weergegeven. WvR dinsdag 13 januari 2009 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Vraag 1: wat bedoelen jullie met het teken ó steeds?....en dan de echte vraag:Ik moet de primitieve bepalen van: f(t) =2/(3 + 12t2) met het antwoord F(t) =1/3 arctan(2t) + CMaar ik kom er steeds niet uit... Leonar Student universiteit - dinsdag 13 januari 2009
Leonar Student universiteit - dinsdag 13 januari 2009
Het gaat om de standaardintegraal 1.19 van 6. Enkele standaardintegralen.In Internet Explorer ziet ó er uit als ò. Bij Firefox wordt niet standaard het symbolfont weergegeven. WvR dinsdag 13 januari 2009
WvR dinsdag 13 januari 2009
©2001-2024 WisFaq