\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 57809 Re: Re: Bewijzen van een bewerking hja hoor alleen ik begrijp deze stap niet (p'+q)(p+q') = pq+p'q' jan Student hbo - zaterdag 10 januari 2009 Antwoord Dit wordt : (ØpÚq)Ù(pÚØq) = (pÙq)Ú(ØpÙØq) LL zaterdag 10 januari 2009 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
hja hoor alleen ik begrijp deze stap niet (p'+q)(p+q') = pq+p'q' jan Student hbo - zaterdag 10 januari 2009
jan Student hbo - zaterdag 10 januari 2009
Dit wordt : (ØpÚq)Ù(pÚØq) = (pÙq)Ú(ØpÙØq) LL zaterdag 10 januari 2009
LL zaterdag 10 januari 2009
©2001-2024 WisFaq