Algebra

Analyse

Bewijzen

De grafische rekenmachine

Discrete wiskunde

Fundamenten

Meetkunde

Oppervlakte en inhoud

Rekenen

Schoolwiskunde

Statistiek en kansrekenen

Telproblemen

Toegepaste wiskunde

Van alles en nog wat


\require{AMSmath}

 Dit is een reactie op vraag 57819 

Re: Oneigenlijke integralen

Ik snap het antwoord niet echt helemaal. Vooral het volgende:
"2x+2=2(teller)". Bij de derde integraal moest er een wortel verschijnen. Dus het is "de integraal van -oneindig tot -1" van 1/(wortel)2-w

Daniel
Student universiteit - vrijdag 9 januari 2009

Antwoord

Daniel,
2x+2=2(x+1) en de teller=x+1 volgens de opgave.
Wat betreft de derde integraal:Wat is de afgeleide van y=Öx.

kn
vrijdag 9 januari 2009

©2001-2024 WisFaq