\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 57773 Re: Hoe bereken ik de andere zijden? Dank voor uw snelle en duidelijke reactie, ik kwam zelf op 1.41 uit namelijk: Sinus van 45 is 0.707.. x 2 = 1.41 check: wortel van 2 = 1.4142.... Wat doe ik fout?? :( Alex Student hbo - dinsdag 6 januari 2009 Antwoord Het antwoord was √2 en dat is bij benadering gelijk aan 1.414213... dus volgens mij doe je niks fout. Dat kan ook... WvR dinsdag 6 januari 2009 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Dank voor uw snelle en duidelijke reactie, ik kwam zelf op 1.41 uit namelijk: Sinus van 45 is 0.707.. x 2 = 1.41 check: wortel van 2 = 1.4142.... Wat doe ik fout?? :( Alex Student hbo - dinsdag 6 januari 2009
Alex Student hbo - dinsdag 6 januari 2009
Het antwoord was √2 en dat is bij benadering gelijk aan 1.414213... dus volgens mij doe je niks fout. Dat kan ook... WvR dinsdag 6 januari 2009
WvR dinsdag 6 januari 2009
©2001-2024 WisFaq