\require{AMSmath} Permutaties en combinaties invoeren in rekenmachine Bij een van de eerder gestelde vragen op deze site (zie link hierboven en dan voorbeeld 2) wil ik graag weten hoe je dat invoert op je rekenmachine (TI84+). Bijvoorbeeld die vanP(X=2)= (3)·0,42·0,6 = 0,288 (2)en dan eigenlijk hoe je dat(3)(2)invoert.Alvast bedankt nad Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 29 december 2008 Antwoord Over het invoeren van permutaties en combinaties kan je 't een en ander vinden op 3. Faculteiten, permutaties en combinaties.Als je binomiale kansen wilt berekenen kan je beter meteen gebruik maken van kansverdelingen. Zie 4. Kansverdelingen.Hopelijk helpt dat. Ander maar weer vragen... WvR maandag 29 december 2008 ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
Bij een van de eerder gestelde vragen op deze site (zie link hierboven en dan voorbeeld 2) wil ik graag weten hoe je dat invoert op je rekenmachine (TI84+). Bijvoorbeeld die vanP(X=2)= (3)·0,42·0,6 = 0,288 (2)en dan eigenlijk hoe je dat(3)(2)invoert.Alvast bedankt nad Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 29 december 2008
P(X=2)= (3)·0,42·0,6 = 0,288 (2)
(3)(2)
nad Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 29 december 2008
Over het invoeren van permutaties en combinaties kan je 't een en ander vinden op 3. Faculteiten, permutaties en combinaties.Als je binomiale kansen wilt berekenen kan je beter meteen gebruik maken van kansverdelingen. Zie 4. Kansverdelingen.Hopelijk helpt dat. Ander maar weer vragen... WvR maandag 29 december 2008
WvR maandag 29 december 2008
©2001-2025 WisFaq