\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 57631 Re: Re: Re: Differentiaalvergelijking opstellen y2=y . y = (y2)'= (y.y)' = y.y'+y'y dus y2=2y'y klopt deze redenering? Trovax 3de graad ASO - vrijdag 26 december 2008 Antwoord Euh, ja, maar de kettingregel is toch net iets krachtiger: D xn = n xn-1 = D f(x)n = [ n f(x)n-1 ] . f'(x) cl vrijdag 26 december 2008 ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
y2=y . y = (y2)'= (y.y)' = y.y'+y'y dus y2=2y'y klopt deze redenering? Trovax 3de graad ASO - vrijdag 26 december 2008
Trovax 3de graad ASO - vrijdag 26 december 2008
Euh, ja, maar de kettingregel is toch net iets krachtiger: D xn = n xn-1 = D f(x)n = [ n f(x)n-1 ] . f'(x) cl vrijdag 26 december 2008
cl vrijdag 26 december 2008
©2001-2025 WisFaq