\require{AMSmath} Formules zonder haakjes schrijven formules Ie= Ib + Ic Ic=hfe x Ib gegeven zijn hfe= 99 Ie=25 mA de gevraagde is Ib we beginnen met Ie=Ib + Ic Dus Ie=Ib + Ib x hfe Hoe komen ze aan ??? Ie= Ib x (hfe + 1) kan er iemand uitleggen hoe ze de formule tussen haakjes krijgen. bvd tim tim Leerling mbo - dinsdag 23 december 2008 Antwoord Door Ib buiten de haakjes te brengen? a.b + a.c = a.(b+c) Dus hier Ie = Ib.1 + Ib.hfe = Ib.(1+hfe) cl dinsdag 23 december 2008 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
formules Ie= Ib + Ic Ic=hfe x Ib gegeven zijn hfe= 99 Ie=25 mA de gevraagde is Ib we beginnen met Ie=Ib + Ic Dus Ie=Ib + Ib x hfe Hoe komen ze aan ??? Ie= Ib x (hfe + 1) kan er iemand uitleggen hoe ze de formule tussen haakjes krijgen. bvd tim tim Leerling mbo - dinsdag 23 december 2008
tim Leerling mbo - dinsdag 23 december 2008
Door Ib buiten de haakjes te brengen? a.b + a.c = a.(b+c) Dus hier Ie = Ib.1 + Ib.hfe = Ib.(1+hfe) cl dinsdag 23 december 2008
cl dinsdag 23 december 2008
©2001-2024 WisFaq